Zľava!

Zápisky z kuchyne (Zápisník na recepty)

(6 recenzií zákazníkov)

13,90 s DPH

Zápisník na recepty – Zápisky z kuchyne

3 evrička z každého kúpeného receptárika letia smerom k víle do OZ Spolu Aut

Aby naše chuťové spomienky nezmizli vo vzduchoprázdne. Aby sme si všetky jedlá, chute a vône, ktoré nám pripomínajú čarovné okamihy, starostlivo zapísali. A aby si naše deti raz tiež vzali starý fľakatý zošit s dobrotami, ktoré im pripomínajú domov.

Ak si, želáte zápisník s podpisom alebo venovaním, prosím šupnite mi to do poznámky.

V zápisníku je však aj miesto pre vaše venovanie. :) Lebo ja keď si otvorím svoj receptový zápisník, mám tam venovanie od mojej maminy… a to je proste naj.. :)

 

 

SKU: 9788097278212

Zápisník na recepty – Zápisky z kuchyne

Keď som bola malá, vždy som sa tešila na víkend… Mamina vytiahla starý zošit s receptami a piekli sme. Bábovku, lebo víkendová bábovka musela byť. Teraz mám zošit s receptami doma. Jeden od babky a druhý od mamky, do ktorého mi vložila všetky naše rodinné a moje obľúbené recepty. Aby som o ne neprišla… Aby som si na naše chvíle spomenula vždy, keď ho vytiahnem a vedela si opäť napiecť detstvo… A spomienky.

A presne preto vznikol tento zápisník na recepty. Aby naše chuťové spomienky nezmizli vo vzduchoprázdne. Aby sme si všetky jedlá, chute a vône, ktoré nám pripomínajú čarovné okamihy, starostlivo zapísali. A aby si naše deti raz tiež vzali starý fľakatý zošit s dobrotami, ktoré im pripomínajú domov.

Zápisníkom zároveň pomáhame malej víle a jej svetielku v podobe skvelej mamy, ktorá ľúbi svoje malé ženy a jednej z nich, ktorá má svoj malý čarovný svet, pomáha všetkou svojou silou zvládnuť tento zvláštny časopriestor. Na svojom blogu a prostredníctvom svojho OZ spolu AUT navyše svetielkuje aj ostatným rodičom, aby dokázali svojim čarovným deťom pomôcť čo najskôr. (www.spoluaut.com)

Základné infošky k zápisníku:
  • cez 100 strán na zapisovanie svojich obľúbených receptov
  • 20 receptov z blogu, mojej kuchyne a kuchyne mojich obľúbených ľudkov
  • tipy a triky do kuchyne
  • moje obľúbené recepty na tortové korpusy
  • miesto pre venovanie (lebo recepty si treba posúvať a uchovávať ako poklady)
  • papier, ktorý je dobrý nielen na omak ale aj na písanie
  • zápisník vyrobený tak, aby sa po otvorení sám nezatváral
  • 3 evrička z každého kúpeného receptárika letia smerom k víle do OZ Spolu Aut

Dúfam, že sa vám zápisník bude páčiť, budem rada za každú spätnú väzbu a najmä ak mi dáte vedieť ako sa vám do zápisníka píše, necháte mi tu hodnotenie alebo mi len tak pre radosť pošlete fotku vašich zapísaných receptov.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,4 kg
Rozmery 21,5 × 15,2 × 2 cm

6 recenzií k Zápisky z kuchyne (Zápisník na recepty)

  1. Lucia Minichová (overený zákazník)

    Zápisník od Maťky je nádherný! Sú tam užitočné tipy a triky, zopár receptov, krásne fotky a ešte krajšie ilustrácie. Obrázky kreslila Maťka, je vidno, že dala do neho srdce. Je tam kopec miesta na vlastné recepty a čo sa najviac páči mne je, že vyzerá „staro“, presne ako ten čo má moja mama a starká už desiatky rokov. Škoda do neho aj písať, ale ako mi napísala Maťka, treba tam prepísať všetky rodinné recepty, lebo vtedy bude mať tú pravú hodnotu❤️

  2. Terezka

    No krajší zápisník (Receptár) som ešte hádam ani nedržala. Aj môj drahý žasol nad ním – a to on je knižný analfabet :D :D
    Mne bohužiaľ ani po starkej (bola to vychýrená pekárka) ani po mamke nezostali zápisky. Neviem, kde sa stratili, doteraz je to pre mňa záhada. Ale tak stáva sa. Keď na mňa vyskočil tento, povedala som si, že by bolo super, keby mojej Emmke niečo po mne ostalo. A keď som si prečítala, že 3 evríky idú OZ Spolu aut – už som bola presvedčená :)
    Normálne som šťastná a hrdá, že ho vlastním <3

  3. Adela Sandtner Dibarborová

    Úžasné recepty, skvelý nápad, brutálne fotky, rozkošné vlastnoručné kresby …všetko dokonalé <3

  4. Nen (overený zákazník)

    Z tohto voňavého papierového skvostu sa veľmi teším, pretože mám kúsok Piškoty doma, no nielen ju, aj jej maminu, ocina, muža a všetkých pre ňu dôležitých. Viem si predstaviť, ako veľmi je to pre ňu silné, dôležité. Ja tam cítim to „nad“. Okrem, samozrejme, ďalšej hodnoty navyše, že Zápisky majú pomôcť svojim predajom tým, ktorí nemajú toľko šťastia vo svete.
    Držím receptáru, ako aj Martinke a OZ spoluaut palce. Fakt sa teším, že ho doma mám a už len písať a zbierať a posielať ďalej odkazy z kuchyne :) <3

  5. Lydka

    Zápisník od Piškóty prišiel nádherne zabalený. Aj mi bolo ľúto rozbaliť balíček, ten hodvábny hnedý papier mám starostlivo poskladaný a vložený v zápisníku, „popísanou“ lepiacou páskou som si ozdobila klávesnicu v robote. Nostalgia, ktorá z neho dýcha je úžasná. Zatiaľ som si doňho nič nezapísala, starostlivo triedim recepty po babičke a prababičke, ktoré v ňom budú mať svoje čestné miesto. Už sme z neho so synom aj varili a piekli Piškótine recepty. A on chce mať svoj zápisník, takže tuším, že Ježiško má o jeden tip na darček viac.
    Krásna myšlienka podpory malej víle Poli dodáva tomuto skvostu ďalší nádherný rozmer.
    Ďakujeme za tento výtvor zo srdca, Maťka :-*

  6. Petra

    To najkrajšie čo som v poslednej dobe uvidela. Keď mi dorazil domov, rozbalila som ho a pocítila tú nádhernú vôňu, nemala som slov. Tak krásny dizajn, prevedenie, skvelé triky a rady do života v kuchyni, k tomu úžasné recepty a priestor na vlastnú kreativitu. Ďakujem svojej mamine za úžasné prekvapenie a ĎAKUJEM autorke, všetkým ktorí sa na tomto skvoste podieľali. Určite neváhajte, kúpte si ho a urobte svet krajším. Ešte raz, veľké ĎAKUJEM. ❤

  7. stvoryzkuchyne (overený zákazník)

    Jeej Peti dakujem velmi pekne ♥ Velmi sa tesim ze sa ti zapisnik paci.. nech sa ti teda dobre donho pise! ♥

Add a review

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.